Суспільне мовлення в Україні запрацює в 2017 році – Стець

Читать на русском
У 2017 році відбудеться запуск суспільного телебачення й радіомовлення. Вже до нового року будуть врегульовані всі юридичні питання для запуску мовника.

Міністр інформаційної політики Юрій Стець запевнив, що в 2017 році відбудеться запуск суспільного телебачення й радіомовлення.

Про це він заявив під час круглого столу в Києві, повідомляє «Укрінформ», передає «Слово і Діло».

«Я переконаний, що суспільне телебачення й радіо запрацює наступного року, і я переконаний, що ми, конкретні люди з конкретними посадами, свої зобов'язання виконаємо, більше жодних зволікань не буде», – сказав Стець.

Він зауважив, що вже до нового року будуть урегульовані всі юридичні питання, необхідні для запуску суспільного мовника.

Своєю чергою, голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко зазначив, що до кінця грудня планують затвердити статут суспільного ТБ та радіомовлення, а всі юридичні процеси з його реєстрації будуть завершені в січні. Поки, за його словами, залишається непогодженим із Мінфіном лише статус прибутковості чи неприбутковості мовника.

«Ми для себе виставили дату створення та реєстрації ПАТ НСТУ – друга декада січня в зв'язку зі святами», – розповів Наливайко.

Нагадаємо, що Міністерство фінансів України виділить на Національну громадську телерадіокомпанію більше 1 мільярда гривень у 2017 році.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: