Кабмін зареєстрував «Національну суспільну телерадіокомпанію України»

Читать на русском
Міністерство юстиції сьогодні зареєструвало публічне акціонерне товариство Національна громадська телерадіокомпанія України як юридичну особу та припинило діяльність юридичної особи Національна телерадіокомпанія України.

Міністерство юстиції 19 січня 2017 року зареєструвало публічне акціонерне товариство «Національна суспільна телерадіокомпанія України» (НОТУ) як юридичну особу та припинило діяльність юридичної особи «Національна телерадіокомпанія України» (НТКУ).

Про це йдеться в повідомленні Держкомтелерадіо, передає «Слово і Діло».

У Луцьку видали газету шрифтом БрайляУ Луцьку надрукували перший номер тижневика Сім'я і дім шрифтом Брайля. До першого номеру увійшли інтерв'ю, історії успіху, а також поради на всі випадки життя.

«Згідно дорожньої карти 2-го етапу перетворення державної телерадіокомпанії України в громадську, відбулася реєстрація юридичної особи «Національна суспільна телерадіокомпанія України», – зазначив голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко.

Він зазначив, що найближчими днями також почне роботу наглядова рада НОТУ.

Наливайко також підкреслив, що створення громадського телебачення в Україні має повну політичну підтримку Президента, Верховної Ради, Кабінету міністрів, медійної громадськості та суспільства, яке прагне до реформ.

Нагадаємо, на початку серпня 2016 року Кабмін ухвалив постанову про порядок перетворення Національної телекомпанії України на Національну громадську телерадіокомпанію України.

Закон про суспільне телебачення та радіомовлення України Президент Петро Порошенко підписав 7 квітня.

Раніше повідомлялося, що телеканалу «Дождь» заборонили мовлення в Україні.

Нагадаємо, Верховна Рада може заборонити газету «Вести».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: