Києву передадуть ключі від «Євробачення» наприкінці січня

Читать на русском
На початку 2017 року Київ отримає символічні ключі від Євробачення-2017. Їх меру Києва Віталію Кличку передасть мер нинішнього господаря Євробачення, міста Стокгольм, Карін Ваннгорд.
Фото з відкритих джерел

На початку 2017 року Київ отримає символічні ключі від «Євробачення-2017».

Їх меру Києва Віталію Кличку передасть мер нинішнього господаря «Євробачення», міста Стокгольм, Карін Ваннгорд, повідомляє «Слово і Дело» з посиланням на прес-службу КМДА.

«Що більше заходів, пов'язаних з «Євробаченням», ми проведемо, то більше уваги ми залучимо до Києва й України загалом. Кожен захід, кожна подія працює на імідж нашого міста та країни в усьому світі», – підкреслив Кличко.

Мер доручив розробити концепцію стендів з інформацією про столицю. Такі стенди будуть встановлені в готелях Києва, щоб гості міста могли отримувати інформацію про Київ та його туристичні місця. Крім того, мер дав доручення провести переговори з авіаперевізниками щодо розміщення промоматеріалів про Київ у літаках, які прибувають до аеропортів столиці.

Також на туристичному порталі міста можна буде завантажити мобільний гід туристичними місцями столиці. Додаток буде доступний п'ятьма європейськими мовами.

Кличко розповів, що доручив провести конкурс на найкращі короткі відео, які презентують Київ. Найкраще відео планують розмістити на туристичному порталі міста.

Нагадаємо, з бюджету міста на «Євробачення-2017» виділять 200 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: