Гройсман розповів, коли почнеться реформа української митниці

Читать на русском
Кабмін внесе на Національну раду реформ пропозицію щодо затвердження стратегії реформи української митниці найближчим часом.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман вважає, що процес реформування української митниці потрібно запустити з 1 січня 2017 року.

Про це він заявив під час Національної ради реформ у вівторок у Києві, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми хотіли б, щоб цей масштабний процес почався з 1 січня 2017 року», – сказав він.

Разом із тим прем'єр зазначив: «Я думаю, що ми найближчим часом, пане Президенте, будемо вносити пропозицію на Національну раду реформ щодо затвердження стратегії реформи української митниці».

Чи можливо реформувати українську митницю? Огляд обіцянок політиківУ День української митниці «Слово і Діло» проаналізувало, чи є у вітчизняних політиків воля до реформування митних органів.

Нагадаємо, що 15 квітня 2016 року Володимира Гройсман пообіцяв автоматизувати систему управління ризиками на митниці.   Трохи пізніше, 10 травня 2016 року, Володимир Гройсман заявив, що на пунктах пропуску через митний кордон України встановлять обладнання для сканування товарів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: