Служба зайнятості запустила «електронну чергу» для реєстрації безробітних

Читать на русском
Наразі в Службі задіяні такі інновації, як відеорезюме, відеопрезентації вакансій, онлайн-співбесіди.

Державна Служба зайнятості із січня 2017 року запустила в роботу сервіс, за допомогою якого можна записатися на індивідуальний прийом до фахівця будь-якого центру зайнятості України.

Про це повідомив виконувач обов'язків голови Державної служби зайнятості Валерій Ярошенко, передає «Слово і Діло».

«Не чекаючи відповідних законодавчих змін, Державна служба зайнятості продовжує реформування. Тому почав свою роботу наш новий сервіс онлайн-реєстрації на прийом. Це заощадить час шукачів і дозволить підійти до пошуку роботи більш продуктивно», – передає його слова прес-служба відомства.

Ярошенко нагадав, що наразі в Службі задіяні такі інновації, як відеорезюме, відеопрезентації вакансій, онлайн-співбесіди.

Сервіс дозволяє не виходячи з дому записатися на первинний прийом до центру зайнятості. Якщо користувач зарезервував для себе час, то не потрібно отримувати талон на відвідування, а необхідно безпосередньо звернутися до фахівця центру зайнятості.

Послуга електронної черги реєстрації безробітних доступна громадянам на порталі Державної служби зайнятості в рубриці «Електронні послуги» http://www.dcz.gov.ua/EReception/#/about

Як повідомлялося раніше, за січень-жовтень 2016 року за сприяння Державної служби зайнятості роботу отримали 655,3 українців, що на 24 тисячі більше, ніж за відповідний період минулого року.

Нагадаємо, що відомство планує передати низку адміністративних функцій базових центрів зайнятості на регіональний рівень, що призведе до скорочення персоналу, який займається адміністративно-господарською діяльністю, на 40%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: