Україна відновить постачання танків «Оплот-М» до Таїланду

Читать на русском
Передача нової партії танків Оплот в рамках контракту з Королівством Таїланд почнеться наступного тижня на заводі імені Малишева.
Оплот-М

Наступного тижня в Харкові на заводі імені Малишева почнеться передача нової партії танків «Оплот-М» у рамках контракту з Королівством Таїланд.

Про це повідомили в прес-службі ДК «Укрспецекспорт», передає «Слово і Діло».

«З наступного тижня на заводі імені Малишева почнеться передача нової партії сучасних танків «Оплот» у рамках контракту з Королівством Таїланд ... Також замовники оглянуть інші танки, виробництво яких перебуває на різних стадіях готовності», – йдеться в повідомленні.

У прес-службі додали, що бойова машина «Оплот» від ДП «Завод ім. В.А. Малишева» є інноваційною конкурентоспроможною технікою, якою вже зацікавилися потенційні покупці з різних куточків світу.

КБ «Південне» розробляє новий ЗРК спільно з Rheinmetall DefenceНа що проходить в Києві міжнародної військової виставці «Зброя і Безпека 2016» стало відомо, що конструкторське бюро «Південне» веде розробку нового зенітного комплексу спільно з компанією Rheinmetall Defence.

Як повідомлялося раніше, Україна має поставити 49 танків «Оплот» до Королівства Таїланд до жовтня 2017 року, однак внутрішня ситуація в країні вплинула на поставки, в зв'язку з чим держава переходить на закупівлю військової техніки з Китаю.

Якщо Україна втратить позиції в рейтингу експортерів озброєння, відновити їх буде вкрай складно, хоча торгувати зброєю державі, на території якої йде війна, не зовсім етично.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: