Україна модернізує танки Пакистану на 600 мільйонів доларів

Читать на русском
Україна та Пакистан домовилися про технічне обслуговування й модернізацію танків на 600 мільйонів доларів.

Сьогодні, 23 листопада, в Пакистані були досягнуті домовленості про забезпечення українських підприємств військово-промислового комплексу замовленням від уряду Пакистану на суму понад $600 млн.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби оборонного відомства, передає «Слово і Діло».

«Домовленості стосуються технічного обслуговування та модернізації танків», – уточнили у відомстві.

Відповідний меморандум про співпрацю підписали гендиректор ДК «Укрспецекспорт» Павло Букін і голова правління підприємства важкої промисловості HIT TAXILA генерал-лейтенант Ваджит Саїд Хусейн.

Підприємства «Укроборонпрому» наростили виробництво авіадвигунів у 1,5 разаДП «Запорізьке машинобудівне конструкторське бюро «Прогрес» імені академіка О. Г. Івченка (ДП «Івченко-Прогрес»), що входить до складу ДК «Укроборонпром», збільшило обсяг випущеної продукції на 48%.

Підписання документів відбулося за участю голови Міноборони Степана Полторака, його пакистанського колеги Рана Танвір Хусейна та першого заступника секретаря РНБО Олега Гладковського.

Нагадаємо, що Україна і Таїланд домовилися спільно виробляти бронетехніку.

Нова українська зброя, яку виготовляють підприємства-учасники ДК «Укроборонпром», пройшла чергове випробування на полігоні Збройних сил України в Київській області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: