Екс-мер Нью-Йорка став радником Трампа

Читать на русском
Дональд Трамп призначив своїм радником з кібербезпеки колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані.
Рудольф Джуліані

Обраний президент США Дональд Трамп призначив своїм радником з кібербезпеки колишнього мера Нью-Йорка Рудольфа Джуліані.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Європейську правду».

«Дональд Трамп знайшов посаду для свого давнього союзника Руді Джуліані, заявивши в четвер, що колишній мер Нью-Йорка буде радником з питань кібербезпеки і зв'язків з промисловістю», - повідомляє USAToday.

У заяві команди Трампа вказується, що Джуліані «ділитиметься своїм досвідом і знаннями, що стосуються проблем кібербезпеки в приватному секторі, а також повідомляти про нові рішення, розробки в приватному секторі».

У свою чергу, Reuters повідомляє, що Трамп уже доручив Джуліані зібрати нараду з питань кібербезпеки з керівниками з керівниками компаній, які зіткнулися з труднощами в цій сфері.

«Джуліані, який має консалтинговий бізнес, яка займається питаннями кібербезпеки, повинен сприяти організації такої зустрічі, проте поки що не йдеться про розробку загальних рекомендацій по її результатами», - зазначає агентство.

Нагадаємо, раніше Трамп визнав висновки розвідки про причетність Росії до кібератак, спрямованих на зрив виборів в країні, і заявив, що не виключає дій у відповідь.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: