Проти екс-міністра часів Януковича та його компанії закрили всі справи

Читать на русском
Проти міністра екології часів Януковича Миколи Злочевського та його компанії Burisma Group закрили всі процесуальні та судові дії в Україні.
Микола Злочевський

Проти міністра екології часів Януковича Миколи Злочевського та його компанії Burisma Group закрили всі процесуальні та судові дії в Україні.

Про це повідомляє прес-служба Burisma Group, пише «Слово і Діло».

«Міжнародна енергетична група Burisma з активами в Україні повідомляє про закриття всіх процесуальних і судових дій в Україні щодо президента групи Миколи Злочевського та операційних компаній, що входять до Burisma Group. Це рішення – результат взаємної багатомісячної роботи двох команд: Генеральної прокуратури України та Burisma Group», – йдеться в повідомленні.

НАБУ розслідує провадження щодо екс-міністра екології ЗлочевськогоГлава НАБУ Артем Ситник заявив, що їх відомство розслідує провадження проти екс-міністра екології Миколи Злочевського.

В офіційній заяві наголошують, що Burisma Group гарантувала виплатити всі необхідні суми, якщо під час слідства будуть виявлені порушення.

Раніше повідомлялося, що Печерський суд Києва зобов'язав ГПУ закрити справу проти Миколи Злочевського та зняти його з розшуку. Генпркуратура виконала відповідну постанову суду.

Нагадаємо, компанії Злочевського підозрювали в ухиленні від сплати податків на суму близько 1 млрд грн за останні два роки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: