Суд знову розгляне клопотання про арешт Курченка

Читать на русском
Печерський районний суд Києва сьогодні розгляне клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу для власника Східно-європейської паливно-енергетичної компанії (CЄПЕК) Сергія Курченка.
Сергій КурченкоФото: nv.ua

Печерський районний суд Києва сьогодні розгляне клопотання прокуратури про обрання запобіжного заходу для власника «Східно-європейської паливно-енергетичної компанії» (CЄПЕК) Сергія Курченка.

Про це написав адвокат Юрій Сухов у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

«Завтра (3 січня – Ред.) в Печерському суді починається епопея з обрання втретє запобіжного заходу у вигляді арешту щодо Курченка С. В.», – написав він.

У справі Азарова і Курченка притягнули до відповідальності 59 осіб – МатіосУкраїна притягнула до відповідальності 59 фігурантів кримінальних справ, відкритих за економічні злочини оточення колишнього прем'єра Миколи Азарова та бізнесмена Сергія Курченка.

Нагадаємо, 28 грудня Апеляційний суд Києва скасував дозвіл на затримання та арешт Курченка.

Як відомо, 22 березня минулого року Генпрокуратура оголосила українському олігарху-втікачу Сергію Курченку підозру за вчинення злочинів у банківській галузі. Раніше ГПУ оголосила підозру Курченку в справі розкрадання майна державного підприємства ПАТ «Укргазвидобування».

У травні суд за клопотанням старшого слідчого Генпрокуратури арештував майно Курченка.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: