Справу про постріл Пашинського передали прокуратурі

Читать на русском
Інцидент за участю нардепа Сергія Пашинського розслідуватиме прокуратура Київської області. Про це повідомила речник генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган.
Сергій Пашинський

Інцидент за участю нардепа Сергія Пашинського розслідуватиме прокуратура Київської області.

Про це повідомила речник генпрокурора Юрія Луценка Лариса Сарган у своєму Facebook, пише «Слово і Діло».

«Кримінальні провадження, порушені за фактом інциденту за участю народного депутата Сергія Пашинського, розслідуватиме Київська обласна прокуратура», – розповіла вона.

Інцидент із депутатським «вогнестрілом»: Геращенко заступився за ПашинськогоАнтон Геращенко впевнений, що дії його однопартійця Сергія Пашинського в інциденті, що стався напередодні Нового року, є самообороною.

«Слідчими прокуратури будуть передопитані всі учасники та свідки цієї події, проведений слідчий експеримент та всі необхідні експертизи», – додала Сарган.

Нагадаєм, що Пашинський вистрілив у нетверезого чоловіка, що напав на нього в лісі під Києвом напередодні Нового року. Нардеп застосував вогнепальну зброю й прострелив 38-річному мешканцю Васильківського району ногу.

У Нацполіції повідомили, що чоловік уже притягався до кримінальної відповідальності за завдання легких тілесних ушкоджень.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: