Нардеп Пашинський вистрілив у людину

Читать на русском
Народний депутат Сергій Пашинський вистрілив ю нетверезого чоловіка, що напав на нього в лісі під Києвом напередодні Нового року.
Сергій ПашинськийФото з відкритих джерел

Народний депутат Сергій Пашинський вистрілив у нетверезого чоловіка, що напав на нього в лісі під Києвом напередодні Нового року.

Про це член «Народного фронту» сам написав на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

Нардеп зазначив, що близько 17:00 він, повертаючись із дружиною додому, ледь не в’їхав в авто з вимкненими габаритами посеред неосвітленої дороги в лісі. Коли народний обранець вийшов із машини, щоб зробити зауваження водієві неправильно припаркованого автомобіля, на нього із пляшкою напав нетверезий чоловік.

ГПУ почала розслідувати справу про «гвинтівку Пашинського» на ЄвромайданіУ Генеральній прокуратурі України взялися за кримінальне провадження про виявлення снайперської гвинтівки на Євромайдані в одному з автомобілів.

«Він кинувся на мене з пляшкою у руці та погрозами вбити нас. Я мав пістолет, зробив попереджувальний постріл у повітря. Нападника це не зупинило, він сильно вдарив мене пляшкою по голові, я впав на землю. Мені вдалося зупинити кривдника, лише коли лежачи вистрілив йому у ногу», – зазначив Пашинський.

Зараз, як написав сам нардеп, він «майже у нормі», поранений чоловік перебуває в лікарні, куди його відвезла «швидка», яку викликали одразу після інциденту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: