Небойова втрата: в Донецькій області в побутовому конфлікті вбитий військовослужбовець ЗСУ

Читать на русском
У Донецькій області в результаті конфлікту на ґрунті алкогольного сп'яніння загинув український військовослужбовець.
В'ячеслав АброськінФото з відкритих джерел

У Донецькій області в результаті конфлікту на ґрунті алкогольного сп'яніння загинув службовець Збройних сил України.

Як повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-центр Нацполіціі в Донецькій області, конфлікт стався в парку села Донське, що у Волноваському районі.

«Попередньо встановлено, що в парку села Донське сталася бійка. Конфлікт спровокувало алкогольне сп'яніння з обох сторін, яке призвело до трагічних подій. В результаті насильницьких дій військовослужбовець отримав смертельне поранення», – цитує прес-служба главу поліції області В'ячеслава Аброськіна.

Поліцейські Луганської області не отримали обіцяну суму для забезпечення житломМіністр внутрішніх справ Арсен Аваков провалив обіцянку щодо виділення 40 млн грн на придбання житла поліцейським, що втратили його, в Луганській області.

34-річний військовослужбовець помер у місцевій лікарні. Також у результаті конфлікту були травмовані двоє людей – 22-х і 30-ти років, – обидва госпіталізовані.

Всі учасники конфлікту встановлені, порушено кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. Слідство ведеться спільно з Військовою службою правопорядку.

Як відомо, сьогодні в Києві прощаються із загиблим 29 грудня українським військовослужбовцям Леонідом Проводенко, відомим під позивним «Козак».

За першу добу нового року терористи порушили режим тиші 38 разів, троє українських військових отримали поранення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: