Росія ввела санкції проти Північної Кореї

Читать на русском
Російська Федерація ввела санкції проти Північної Кореї, які обмежують експорт вугілля і металів з цієї країни через проведення Пхеньяном ракетно-ядерних випробувань.
Володимир ПутінФото з відкритих джерел

Російська Федерація ввела санкції проти Північної Кореї, які обмежують експорт вугілля і металів з цієї країни через проведення у місті Пхеньян ракетно-ядерних випробувань.

Про це йдеться в указі, підписаному президентом РФ Володимиром Путіним, повідомляє «Слово і Діло».

Трамп обіцяє захистити Південну Корею від ПівнічноїНовий президент США має намір дотримуватися зобов'язань щодо захисту південнокорейських союзників.

В указі «Про заходи щодо виконання резолюції Ради Безпеки ООН №2270 від 2 березня 2016 р.» передбачається низка санкцій проти КНДР.

Так, Росія обмежує угоди з громадянами та юрособами з Північної Кореї з купівлі-продажу вугілля, заліза, золота, срібла, палива, матеріалів і технологій, які можуть використовуватися для здійснення ядерної програми КНДР, фрахтування повітряних і морських суден. Указ забороняє вивозить з Росії в Північну Корею предмети розкоші.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у НАТО засудили ракетний запуск Північною Кореєю, а Китай і США домовилися про нові санкції щодо КНДР.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: