США наклали санкції на ФСБ і висилають 35 російських дипломатів

Читать на русском
Під санкції потрапили Володимир Алексєєв, Сергій Гізун, Ігор Коробов та Ігор Костюков, що працюють у ГРУ, а також хакери Олексій Белан таЄвген Богачов.

Мінфін США оголосив про запровадження нових санкцій проти РФ у зв'язку з кібератаками, метою яких було вплинути на перебіг виборів американського президента.

Як заявили в американському відомстві, обмеження торкнуться шести осіб і п'яти російських організацій, включаючи ФСБ і ГРУ, передає «Слово і Діло».

Під санкції потрапили Володимир Алексєєв, Сергій Гізун, Ігор Коробов і Ігор Костюков, що працюють у ГРУ, а також хакери Олексій Белан та Євген Богачов.

Також влада США висилає з країни 35 російських дипломатів, передає агентство Reuters із посиланням на представника американської адміністрації.

Експерт: США з Трампом – не та країна, яка піде на поступки РФПолітичний експерт оцінив імовірність нормалізації відносин РФ та нової адміністрації Білого дому.

Повідомляється, що громадяни РФ будуть вислані з Вашингтона та Сан-Франциско протягом 72 годин.

Сьогодні повідомлялося, що нові санкції передбачають розширення наявниих обмежень та запровадження заходів на дипломатичному рівні, які адміністрація вважатиме пропорційною відповіддю на російську операцію з хакерських атак.

У МЗС Росії назвали намір США запровадити санкції проти Москви «ворожими кроками» й пригрозили, що Білий дім «отримає відповідь» за це рішення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: