Санкційні загрози: в Кремлі пообіцяли США «заходи у відповідь» за нові обмеження

Читать на русском
У Кремлі відреагували на рішення США застосувати нові санкції до РФ та погрожують знайти відповідні заходи.

В МЗС Росії назвали намір США запровадити санкції проти Москви «ворожими кроками» та пригрозили, що Білий дім «отримає відповідь» за це рішення.

Про це йдеться в заяві Міністерства закордонних справ РФ, передає «Слово і Діло».

«Якщо у Вашингтоні дійсно зроблять нові ворожі кроки, отримають відповідь», – попередили в МЗС РФ.

При цьому представники відомства уточнили, що це стосується й будь-яких дій проти російських дипломатичних представництв у США, які негайно зрикошетять по американських дипломатах у Росії.

Експерт про новий пакет санкцій проти РФ: від гасел до дій США можуть не перейтиПолітичний експерт розповів про санкційну політику США щодо РФ та про те, чи може Дональд Трамп переглянути рішення адміністрації Обами.

«Можливо, адміністрації Барака Обами вже зовсім байдуже, що буде з двосторонніми відносинами, але історія навряд чи пробачить їй поведінку за принципом «після нас хоч потоп», – йдеться в повідомленні російського Міністерства.

Нагадаємо, адміністрація Обами наполягає на втручанні Росії в перебіг президентських виборів у США, за що готова запровадити додаткові санкції проти Москви.

Як повідомлялося раніше, в Білому домі попередили, що США запровадять нові обмеження проти РФ, в тому числі фінансові, через здійснення нею хакерських атак.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: