Міст до Криму обернеться катастрофою для росіян – Чубаров

Читать на русском
Голова Меджлісу кримських татар, народний депутат Рефат Чубаров вважає, що будівництво Керченського мосту – велика та провальна авантюра з боку РФ.

Голова Меджлісу кримських татар, народний депутат Рефат Чубаров переконаний, що будівництво Керченського мосту, який має з'єднати окупований півострів із Росією – велика авантюра для всієї РФ.

Про це пише «Слово і Діло», посилаючись на «Обозреватель».

За його словами, кожною такою авантюрою російське керівництво лише наближає крах у першу чергу своєї держави.

«Сирія – одна з таких його багатоаспектних авантюр. Тут і фінансова авантюра, і політична авантюра, яка відбирає безліч життів росіян. Рішення будувати Керченський міст належить до тієї ж категорії. Будемо бажати Путіну, щоб він на них не зупинявся», – сказав Чубаров.

Раніше голова Меджлісу зазначав, що українська держава й наші правові інститути ще не використовували правові важелі для перешкоджання будівництву мосту.

Додамо, що не так давно представник окупаційної влади Криму Григорій Іоффе повідомив, що проект будівництва транспортного тунелю через Керченську протоку поки що виглядає як мрія.

До того ж, днями раніше стало відомо, що новий повторний конкурс на будівництво підходів до Керченської мосту зірваний через відсутність заявок.

В ексклюзивному коментарі «Слову і Ділу» заступник директора НТЦ «Психея» Геннадій Рябцев пояснив, що Крим був і досі є залежним від материкової України й жоден енергоміст або поставки морем не зможуть забезпечити півострів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: