Росія обмежить рух суден у Керченській протоці

Читать на русском
Буде заборонено плавання всіх кораблів, крім Військово-морського флоту та суден федеральних органів безпеки. Керч-Єнікальська протока залишиться вільною для руху суден.

Рух суден у Керченській протоці буде обмежено, щоб гарантувати безпеку судноплавства на період будівництва Кримського мосту.

Про це повідомляють у Федеральній казенній установі «Управління федеральних автомобільних доріг «Тамань» Федерального дорожнього агентства», повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Кримську службу новин».

«Буде заборонено плавання всіх суден і кораблів, крім Військово-морського флоту, федеральних органів безпеки, а також плавзасобів, що беруть участь в технологічному процесі будівництва мосту в Керченській протоці», – повідомили у відомстві.

Згідно з повідомленням, Керч-Єнікальська протока залишиться вільною для руху суден. Окремими документами будуть визначені заборонні підходи судів до портів «Керч» і «Кавказ».

Міст Керч-Кубань: історія та перспективиЯнукович з Путіним розконсервували давно обіцяне будівництво переходу між Росією і Кримом

Як повідомлялося раніше, «Росавтодор», один із підрядників будівництва мосту в Керченській протоці, офіційно повідомив, що цього року з'єднувати Крим із Росією мостом не будуть. Фінансів підприємству вистачить лише на виконання контрактів, укладених кілька років тому. Очікується, що рух мостом почнеться в грудні 2018 року. Вартість будівництва оцінюється в $5 млрд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: