У новій команді Приватбанка виявилася половина старого колективу

Читать на русском
Скарбником банку і куратором інвестиційного бізнесу в його новому правлінні буде заступник голови правління Галина Пахачук.
Голова правління націоналізованного Приватбанку Олександр Шлапак

Націоналізований Приватбанк завершує формування нової управлінської команди, половину з якої складуть менеджери, що працювали при старих власниках.

Про це повідомляє прес-служби банку, передає «Слово і Діло».

Як відомо, новим головою правління кредитно-фінансової установи є Олександр Шлапак.

Першим заступником голови правління, який буде відповідати за розвиток системи обслуговування корпоративних клієнтів, малого бізнесу, розширення програми мікрокредитування підприємців «КУБ», а також співпраця з торговими мережами, був призначений Олег Сергєєв. Раніше він керував Західним регіональним управлінням Приватбанку і працював в керівництві інших українських банків.

Систему управління ризиками Приватбанку контролюватиме Олександр Дубровін, який «є зараз одним з кращих в країні фахівців цього напрямку».

Керівником роздрібного бізнесу став Олексій Шабан, який працює в банку більше 20 років, а в останні роки очолював напрямок обслуговування індивідуальних VIP-клієнтів.

Членом правління Приватбанку і керівником «Центру електронного бізнесу» та напрямом по роботі з Big Data був призначений Сергій Харітіча. Він працював в лабораторії інновацій банку з моменту її створення.

Членом правління фінансової установи, який буде відповідати за розвиток служби безпеки банку, юридичного напряму і служби фінансового моніторингу призначено Олексія Бережного.

Націоналізація «ПриватБанку»: хронологія подій«Слово і Діло» вирішило скласти хронологію подій, пов'язаних із рішенням Кабміну про націоналізацію найбільшого банку України.

Заступник голови правління Олександр Дрелінг тепер відповідає за розвиток Back-office, «ПриватМаркет» і інформаційних технологій.

Скарбником банку і куратором інвестиційного бізнесу в його новому правлінні буде заступник голови правління Галина Пахачук. Раніше вона працювала в Мінфіні, де очолювала департамент боргової та міжнародної фінансової політики.

Головним бухгалтером Приватбанку призначено Валентину Ярмоленко, головним HR-менеджером залишається Ольга Хлиніна, напрямком «Аудит» керуватиме В'ячеслав Ветлужских, без змін залишається керівний склад напрямків маркетингу і менеджменту Приватбанку, якими керує Микола Щербина.

Нагадаємо, що націоналізувавши Приватбанк, Кабмін взяв на баланс держави не тільки зобов'язання збільшити капітал банку, а й саму розгалужену мережу банкоматів та відділень.

Націоналізація Приватбанку ніяк не позначиться на фінансовій стійкості фінустанови, так як всі його ризики взяла на себе держава.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: