У ДСНС уточнили подробиці пожежі біля станції метро Лісова

Читать на русском
На місці події працює 22 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 92 рятувальників ДСЧС.

У Держслужбі надзвичайних ситуацій Києва розповіли, що загоряння в павільйонах секонд-хенду на станції метро Лісова охопило близько 2 тисяч квадратних метрів торговельної площі.

Повідомлення про загорання по вул. Мурманської, 6 надійшло до столичних рятувальників в 11:41 ранку, повідомляють в ДСНС, передає «Слово і Діло».   О 13:10 пожежа на площі 2 тис. кв. м була локалізована. Гасіння значно ускладнюється великою кількістю легкозаймистих речей.

Станом на 14:30, під час робіт з ліквідації пожежі рятувальниками виявлено тіло людини невідомого статі. Пізніше виявилося, що виявлено тіло жінки.

Пожежі в Україні та їх наслідки«Слово і Діло» представляє інфографіку про статистику пожеж в Україні, а також топ найбільших за 2015-2016 рр.

На місці події працює 22 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та 92 чоловіки особового складу підрозділів ГСЧС в Києві.

Через пожежу столичний метрополітен обмежив рух поїздів: склади курсують тільки до станції Дарниця.

Раніше, в ГСЧС констатували, що з початку року в Україні під час пожеж загинуло понад 1,5 тисячі осіб, ще 1200 постраждали.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: