МЗС попереджає громадян про шахрайство з американськими візами

Читать на русском
МЗС України попереджає громадян про часті випадки шахрайства при оформленні американських віз.

Міністерство закордонних справ України попереджає громадян про випадки подачі заявниками недостовірних або підроблених документів в Посольство США в Україні при оформленні віз.

Як передає «Слово і Діло», про це Департамент консульської служби МЗС повідомив на своїй сторінці в Facebook.

«У зв'язку з цим закликаємо співвітчизників не вдаватися до послуг сумнівних посередників з підготовки пакету документів і не вірити їхнім обіцянкам щодо гарантованого позитивного вирішення питання в отриманні американської візи», - повідомили в департаменті.

У відомстві підкреслюють, що «надання неточної або помилкової інформації може назавжди позбавити можливості отримати візу в США».

«Також звертаємо вашу увагу на те, що Посольство США в Україні не використовує послуги візових центрів, або будь-яких інших посередницьких структур, і тому заявники повинні особисто звертатися з усіх питань, що стосуються оформлення візи безпосередньо в консульський відділ Посольства», - додали в міністерстві.

Нагадаємо, міністр закордонних справ Павло Клімкін заявив, що українське МЗС поки аналізує можливість введення візового режиму з Росією.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: