Стали відомі ціни квитків на «Євробачення-2017»

Читать на русском
Сьогодні стали відомі ціни на квитки на пісенний конкурс Євробачення-2017. Вартість квитків варіюватиметься від 20-30 до 100 євро.
Фото з відкритих джерел

Сьогодні стали відомі ціни на квитки на пісенний конкурс «Євробачення-2017».

Вартість оголосив керівник управління туризму КМДА Антон Тараненко, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Мінпром».

За його словами, вартість квитків варіюватиметься від 20-30 до 100 євро. Їх продаватимуть на 9 єврошоу – шість генеральних репетицій, два півфінали й фінал.

При цьому, за його словами, початок продажу квитків залежить від двох факторів: перший – коли організатори визначаться з компанією, яка займеться бронюванням і реалізацією квитків. Другий – коли буде затверджений план схеми залу Міжнародного виставкового центру (МВЦ), де відбудеться конкурс.

«Ціни на квитки формують НТКУ та Європейський мовний союз. Аналізуючи ціни на минулих конкурсах, квитки коштуватимуть від 20-30 до 100 євро. Потрапити на репетиції буде дешевше, а на півфінали й фінал – дорожче», – пояснив Тараненко.

Нагадаємо, 1 січня 2017 року Київ отримає символічні ключі від «Євробачення». Їх передасть мер цьогорічного господаря «Євробачення», міста Стокгольм, Карін Ваннгорд.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: