Суд вдруге відправив мера Бучі під домашній арешт

Читать на русском
Печерський районний суд Києва повторно відправив під домашній арешт мера Бучі Київської області Анатолія Федорука.

Печерський районний суд Києва повторно обрав домашній арешт як запобіжний захід міському голові Бучі Київської області Анатолію Федоруку.

Про це прес-секретар генерального прокурора Юрія Луценка Лариса Сарган повідомила в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні рішенням Печерського райсуду повторно обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту мера міста Буча Анатолію Федоруку», - написала Сарган.

Менше слів, більше діла: хто з мерів за рік навчився краще виконувати обіцянки«Слово і Діло» з'ясувало, як цьогоріч змінилися показники виконання обіцянок міськими головами порівняно з 2015 роком.

Нагадаємо, 11 жовтня Генпрокуратура повідомила про підозру голови і секретаря Бучанської міської ради незаконної передачі у власність земель лісового фонду.

Луценко заявив, що їм інкримінували незаконну передачу у власність фізичним та юридичним особам 68 га земель лісового фонду першої категорії, вартістю більше 100 млн грн, а секретарю ради – 1,024 га, що при відсутності Федорука також незаконно передав земельні ділянки лісового фонду.

Менше слів, більше діла: хто з губернаторів за рік навчився краще виконувати обіцянки«Слово і Діло» з’ясувало, як цьогоріч змінилися показники виконання обіцянок головами обласних адміністрацій порівняно з 2015 роком.

13 жовтня за клопотанням прокуратури Печерський райсуд Києва голові та секретарю Бучанської міськради обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту із забороною покидати місце проживання з 22.00 до 7.00 з застосуванням електронного засобу контролю (так званий «браслет»).

25 жовтня Печерський райсуд Києва усунув від посади мера Бучі Федорука. 24 листопада Апеляційний суд Києва визнав незаконним це рішення. Луценко вважає, що виробництво Федорука повинно слухатися у відкритому судовому режимі.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: