Мера Бучі посадили під домашній арешт

Читать на русском
Печерський суд обрав мірою запобіжного заходу для мера Бучі Анатолія Федорука домашній арешт та носіння електронного браслету.
Анатолій ФедорукФото: www.adventist.org.ua

Печерський суд обрав мірою запобіжного заходу для мера Бучі Анатолія Федорука домашній арешт та носіння електронного браслету.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Громада Приірпіння».

«Печерський суд задовольнив клопотання прокуратури й обрав міру запобіжного заходу для Федорука домашній арешт та носіння електронного браслету», – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, 11 жовтня Генпрокуратура повідомила про підозру меру Бучі Анатолію Федоруку, а також секретарю міськради за зловживання службовим становищем.

Під ГПУ активісти вимагають заарештувати мерів Бучі та ІрпеняПід будівлею Генпрокуратури зібралися небайдужі громадяни з вимогою посадити скандально відомих Анатолія Федорука та Володимира Карплюка.

Федоруку інкримінують незаконну передачу у власність фізичним та юридичним особам 68 га земель лісу вартістю понад 100 мільйонів гривень, а секретарю ради – 1,024 га.

Слідчі генпрокуратури провели обшуки у помешканнях мера Бучі Анатолія Федорука та його соратника – мера Ірпеня Володимира Карплюка. Обох мерів підозрюють у незаконній забудові лісів, їм загрожує мінімум по 6 років ув'язнення.

Генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що мери Бучі та Ірпеня протягом 2006-2012 років незаконно відвели у власність земельні ділянки своєму оточенню і потрібним людям з Києва. Зокрема – екс-голові ВР Ігорю Калетнику дісталося 14 га лісових угідь.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: