Держприкордонслужба розпочала будівництво «Стіни» в Луганській області

Читать на русском
При цьому в Харківській області облаштування держкордону по проекту Стіна завершено на 50 відсотків.

Державна прикордонна служба України (ДПСУ) почала інженерно-технічне облаштування державного кордону з РФ у Луганській області в рамках проекту «Стіна».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на друкований орган ВРУ «Голос України».

«У Харківській області виконано 50% робіт. У Луганській області роботи лише розпочали», – сказав голова ДПСУ Віктор Назаренко.

Вын також уточнив, що наразі облаштовано 264,6 км протитанкових ровів, 111,8 км рокадних доріг, 40,6 км контрольно-слідової смуги, 75,7 км паркану, а також обладнані чотири бойових модуля і впроваджена система візуально-технічного спостереження.

«Європейський вал»: облаштування «Стіни» в обіцянках політиківЯк українські політики своїми обіцянками будували «Стіну» на кордоні з Російською Федерацією та що з цього вийшло.

Назаренко додав, що в 2016 році було виділено 200 млн грн із запланованих 1,2 млрд, а профінансовано з них 175 млн грн, що не дозволяє виконати роботи в повному обсязі.

Станом на листопад на рахунки Держприкордонслужби надійшло 120 млн грн під реалізацію проекту «Стіна».

Нагадаємо, що у вересні роботи з облаштування українсько-російського держкордону були виконані лише на 12%, а будівництво профінансоване на 15%.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: