Прикордонники відзвітували щодо фінансування проекту «Стіна»

Читать на русском
Реалізація проекту Стіна дозволить Україні захистити свою територію від незаконного перетину кордону, переміщення товарів, зброї а наркотиків, а також потрапляння диверсійних груп і нелегальних мігрантів.

На рахунки Держприкордонслужби надійшло 120 млн грн під реалізацію проекту «Стіна». Загалом у поточному році Бюджетом передбачено 200 млн грн на ці цілі.

Про це повідомили в прес-службі ДПСУ, передає «Слово і Діло».

«У 2016 році, згідно з планом, роботи планують завершити в межах Харківської області та почати в Луганській області. Для цих цілей Бюджетом передбачено 200 мільйонів гривень, з яких 120 мільйонів уже надійшли на рахунки Держприкордонслужби», – йдеться в повідомленні.

За даними відомства, реалізація плану інженерно-технічного облаштування українсько-російського кордону дозволить Україні захистити свою територію, в першу чергу від незаконного перетину кордону, переміщення товарів, зброї та наркотиків, а також проникнення диверсійних груп і нелегальних мігрантів.

«Європейський вал»: облаштування «Стіни» в обіцянках політиківЯк українські політики своїми обіцянками будували «Стіну» на кордоні з Російською Федерацією та що з цього вийшло.

Нагадаємо, що у вересні роботи з облаштування українсько-російського держкордону були виконані лише на 12%, а будівництво профінансовано на 15%.

Як повідомлялося раніше, Головне управління Національної поліції в Чернігівській області розслідує незаконну виплату державним підприємством 1,8 млн грн приватним компаніям-підрядникам інженерно-технічного облаштування державного кордону з Росією (проект «Стіна»).

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: