«ПриватБанк» відновив платежі

Читать на русском
ПриватБанк відновив платежі фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб. Усі платежі, ініційовані вчора, будуть виконані сьогодні.

«ПриватБанк» відновив платежі фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб. Усі платежі, ініційовані вчора, будуть виконані сьогодні.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив міністр фінансів Олександр Данилюк, передає «Слово і Діло».

«ПриватБанк» відновив платежі фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб, як і передбачалося. Щойно пройшов перший платіж. Всі платежі, ініційовані вчора, будуть виконані сьогодні», – пише він.

За його словами, щоб здійснити оплату всіх податків і зборів та уникнути штрафів, сьогодні операційний день буде продовжений.

Націоналізація «ПриватБанку»: хронологія подій«Слово і Діло» вирішило скласти хронологію подій, пов'язаних із рішенням Кабміну про націоналізацію найбільшого банку України.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб ввів тимчасову адміністрацію в «ПриватБанк», тимчасовим адміністратором призначена Наталія Соловйова.

Нагадаємо, ЄБРР допустив свою участь у процесі можливої в майбутньому приватизації «ПриватБанку» (Дніпро) за певних умов.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: