Фонд гарантування призначив тимчасового адміністратора в «ПриватБанк»

Читать на русском
Фонд гарантування делегував своїм співробітникам повноваження щодо виконання обов'язків директорів філій та представництв ПриватБанку.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб сьогодні ввів тимчасову адміністрацію в «ПриватБанк», тимчасовим адміністратором призначено Наталію Соловйову.

Заходи були вжиті на підставі рішення правління НБУ від 18 грудня 2016 року про віднесення найбільшого за розмірами активів «ПриватБанку» (Дніпро) до категорії неплатоспроможних, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Всі повноваження тимчасового адміністратора, за винятком повноважень органів управління, делеговані Андрію Шевченку.

Націоналізація «ПриватБанку», причини та наслідки – думки фінансистівНаціоналізація «ПриватБанку» жодним чином не позначиться на фінансовій стійкості фінустанови, оскільки всі його ризики на себе взяла держава.

Також наголошується, що ФГВФО делегував своїм співробітникам повноваження з виконання обов'язків директорів філій та представництв «ПриватБанку».

Нгадаємо, раніше Кабмін ухвалив рішення про націоналізацію «ПриватБанку». Також міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що це рішення наблизить Україну до отримання траншу від МВФ.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: