Порошенко домовився про зустріч з очільником МВФ

Читать на русском
Президент України Петро Порошенко і директор Міжнародного валютного фонду домовилися про зустріч.
Порошенко/Лагард

Президент України Петро Порошенко і директор Міжнародного валютного фонду Крістен Лагард домовилися про зустріч в січні 2017 року.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Глави держави.

Повідомляється, що співрозмовники домовилися про проведення двосторонньої зустрічі в січні 2017 року.

Крістін Лагард також привітала рішення про націоналізацію «Приватбанку», що стало важливим кроком на шляху оздоровлення банківської системи України.

МВФ відзначив покращення макроекономічної стабілізації в УкраїніМіжнародний валютний фонд бачить хороші результати макроекономічної стабілізації в Україні.

Директор МВФ відзначила зважені і рішучі кроки керівництва України, зокрема Голови Національного банку України Валерії Гонтаревої в цьому питанні, що має визначальне значення для збереження суспільної довіри і стабільності банківської системи.

Співрозмовники також обговорили процес розгляду проекту Державного бюджету України на наступний рік і перспективи його прийняття.

Петро Порошенко і Крістін Лагард скоординували кроки у розвитку подальшої взаємодії між Україною і МВФ в рамках програми розширеного фінансування.

Нагадаємо, Міністерство фінансів України сподівається, що рішення Кабінету міністрів про націоналізацію «ПриватБанку» наблизить країну до отримання чергового траншу від Міжнародного валютного фонду.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: