У Польщі знизили пенсійний вік

Читать на русском
Обіцянку знизити пенсійний вік для поляків президент Польщі Анджей Дуда дав ще під час виборчої кампанії в 2015 році.

Президент Польщі Анджей Дуда підписав закон про зниження пенсійного віку до 65 років для чоловіків і до 60 років для жінок.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Польське радіо».

«Це питання для нас було й залишається надзвичайно важливим. Наш борг знизити пенсійний вік виконаний. Тепер із радістю на завершення 2016 року, а також перед різдвяними святами я всіх інформую, перш за все моїх співвітчизників, що ця обіцянка виконана», – підкреслив Дуда.

Президент зазначив, що обіцяв ухвалити таке рішення щодо польських пенсіонерів ще під час виборчої кампанії в 2015 році.

Стало відомо, коли «Укрзалізниця» запустить потяг «Інтерсіті» в ПольщуВ «Укрзалізниці» підтвердили рішення продовжити маршрут поїзда «Інтерсіті» Київ-Львів до польського Перемишля. Це відбудеться 23 грудня поточного року.

Як повідомлялося раніше, уряд Польщі затвердив проект будівництва морського каналу через Віслинську (Балтійську) косу, що дозволить суднам заходити в польський Ельблонг, оминаючи територіальні води Росії в Калінінградській області.

Нагадаємо, що протягом наступного року українці зможуть працювати в Польщі за старою спрощеною схемою на підставі заяви роботодавця.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: