Стало відомо, коли «Укрзалізниця» запустить потяг «Інтерсіті» в Польщу

Читать на русском
Ціна проїзду в поїзді Інтерсіті+ між Львовом і польським Перемишлем не має перевищувати 5 євро.

В «Укрзалізниці» підтвердили рішення продовжити маршрут поїзда «Інтерсіті» Київ-Львів до польського Перемишля. Це відбудеться 23 грудня поточного року.

Орієнтовний час у дорозі становитиме сім годин, розповіли під час презентації нового графіка руху пасажирських поїздів далекого прямування УЗ, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на LB.ua.

Для прискорення проходження кордону з Польщею пропонується здійснювати прикордонний контроль на ходу поїзда на відрізку між Львовом і держкордоном.

«Укрзалізниця» запускає швидкісний поїзд із Києва до ЗапоріжжяПАТ «Укрзалізниця» запускає в роботу перший рейс потягу №52 Київ-Запоріжжя з 24 вересня й назад із Запоріжжя – з 25 вересня, який слідуватиме щодва дні.

Голова транспортного комітету ВРУ Ярослав Дубневич заявив про те, що ціна проїзду в поїзді «Інтерсіті+» між Львовом і польським Перемишлем не має перевищувати 5 євро.

Раніше повідомлялося, що Міністерство інфраструктури електрифікує гілку Львів-Івано-Франківськ-Чернівці. Це дозволить скоротити час проїзду відрізком Львів-Чернівці до 2 годин 20 хвилин.

Нагадаємо, що ПАТ «Укрзалізниця» виносить на розгляд профільних міністерств і відомств питання індексації тарифів на пасажирські перевезення на 35% наступного року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: