«ПриватБанк» на день призупинить виконання платежів юросіб

Читать на русском
ПриватБанк на добу, 19 грудня, призупинить виконання платежів юридичних осіб. Це пов'язано технічною необхідністю, обумовленою процедурою зміни контролю та особливостями законодавства.

«ПриватБанк» на добу, 19 грудня, призупинить виконання платежів юридичних осіб.

Про це у Facebook написала проектний менеджер реформ фінансового сектора Національної ради реформ Вікторія Страхова, повідомляє «Слово і Діло».

«Приватбанк» перейшов у власність державиПриватбанк повністю націоналізований і на 100 відсотків належить Міністерству фінансів України.

Вона пояснила, що це пов'язано з технічною необхідністю, обумовленою процедурою зміни контролю та особливостями законодавства.

«Буде зупинення на один день корпоративних платежів. Це жодним чином не пов'язано ані з ліквідністю, ані з якимись іншими показниками банку», – повідомила Страхова, зазначивши, що платіжки, які прийшли 19 грудня, будуть виконані 20 грудня, а закон про платіжні системи дозволяє виконувати переклади терміном до трьох операційних днів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після націоналізації «ПриватБанк» очолить екс-міністр фінансів України Олександр Шлапак.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: