«ПриватБанк» очолить екс-міністр фінансів Шлапак

Читать на русском
Після націоналізації ПриватБанку головою його правління буде призначений екс-міністр фінансів України Олександр Шлапак.
Олександр ШлапакФото: kmu.gov.ua

Після націоналізації «ПриватБанку» головою його правління призначать колишнього міністра фінансів України Олександра Шлапака.

Про це у Facebook написали перший заступник голови правління «ПриватБанку» Олег Гороховський та директор з інформаційних технологій банку Дмитро Дубілет, повідомляє «Слово і Діло».

«У банку з'явиться новий голова правління Олександр Шлапак, який сформує нову команду топ-менеджерів. Стара команда готова й буде надавати їм усіляку підтримку», – повідомив Гороховський.

Керівництво «ПриватБанку» заспокоює клієнтів: з грошима нічого не трапитьсяПерший заступник голови правління Приватбанку Олег Гороховський прокоментував націоналізацію банку.

«Новим головою правління банку стає Олександр Шлапак, який має незабаром сформувати нову команду топ-менеджерів. Формально перехідний період, протягом якого ми будемо вводити в курс справи нову команду, триватиме кілька місяців», – написав Дубілет.

Зазначимо, Олександр Шлапак працював у «ПриватБанку» з 1993 до 1998 року: він обіймав посади директора Львівської філії, директора Західного головного управління та заступника голови ради банку. З 27 лютого 2014 до 2 грудня 2014 року обіймав посаду міністра фінансів.

Нагадаємо, в неділю Кабмін на засіданні підтримав пропозицію Нацбанку й Ради фінансової стабільності про перехід «ПриватБанку» в державну власність.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: