Зубко назвав кількість українських сімей, які скористалися «теплими» кредитами

Читать на русском
Наступного року на програму енергомодернізації планується виділити 400 млн грн із Державного бюджету.

Наразі близько 200 тисяч українських сімей скористалися програмою компенсації тіла кредиту на проведення заходів з енергомодернізації.

Про це повідомив віце-прем'єр-міністр – міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

«Ми продовжуємо на наступний рік програму «теплих» кредитів: вона показала ефективність, тому що 200 тисяч сімей скористалися цією програмою», – сказав він.

Міністр зазначив, що на ці цілі в проекті Державного бюджету на 2017 рік планується виділити 400 млн грн. Загалом у цю сферу було залучено близько 2 млрд грн.

Що таке «теплі» кредити та як їх отримати?В Україні поновлено реалізацію програми так званих теплих кредитів. Слово і Діло вирішило нагадати, хто і як саме може ними скористатися.

Проведення заходів з енергомодернізації також дозволить створити до 75 тис. робочих місць.

Нагадаємо, що 6 жовтня 2016 року Кабмін відновив дію програми енергоефективності – придбання енергоефективних матеріалів та устаткування з частковим відшкодуванням залучених кредитних коштів.

Як повідомлялося раніше, найоптимальніший метод енергозбереження в сільському господарстві полягає в спалюванні відходів соняшнику, перероблених у брикети.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: