До Києва приїхали фахівці з Німеччини оцінити добудову Подільсько-Воскресенського мосту

Читать на русском
Німецька сторона готова виділити 350 тис. євро на технічне обстеження мостового переходу, яке планують виконати до березня 2017 року.

До Києва прибули фахівці Міністерства транспорту ФРН і німецькі інженери для того, щоб обговорити матеріальні і технічні аспекти добудови Подільсько-Воскресенського мостового переходу.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель, передає «Слово і Діло».

«Сьогодні до столиці прибув державний секретар Райнер Бомба, провідні фахівці Міністерства транспорту ФРН і німецькі інженери для того, щоб обговорити всі матеріальні та технічні аспекти добудови Подільсько-Воскресенського мостового переходу», – пише він.

Німецька сторона готова виділити 350 тис. євро на технічне обстеження мостового переходу, яке планують виконати до березня 2017 року. «Вже завтра проведемо обстеження на самому мості», – додав Майзель.

Кличко зобов'язався відкрити Подільський міст у 2019 роціМер Києва Віталій Кличко пообіцяв добудувати Подільсько-Воскресенський міст і запустити автомобільне сполучення ним у 2019 році.

Голова департаменту додав, що є зацікавлені в добудові Подільсько-Воскресенського мостового переходу інвестори, які визнали цей проект інвестиційно привабливим і готові вкласти кошти.

Як повідомлялося раніше, наступного року в Київській міській адміністрації планують замінити тимчасові опори недобудованого Подільсько-Воскресенського моста через Дніпро.

Нагадаємо, добудувати міст, яким пізніше планується запуск гілки метро на Троєщину, в липні цього року пообіцяв столичний міський голова Віталій Кличко.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: