У КМДА домовилися про запуск нового авіарейсу Київ-Лодзь

Читать на русском
Новий авіарейс покращить співпрацю в транспортній і туристичній галузях. Лодзь – важливий економічний і науковий центр Польщі.

У КМДА відбулася робоча зустріч із запуску нового авіарейсу Київ-Лодзь, покликаного покращити співпрацю в транспортній і туристичній галузях України і Польщі.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Майзель, передає «Слово і Діло».

«Робота над запуском нового авіарейсу Київ-Лодзь – таке рішення стало результатом зустрічі з делегацією, що прибула до столиці України з польського міста», – пише голова департаменту.

Аеропорт «Бориспіль» нарощує пасажиропотікДП «Міжнародний аеропорт «Бориспіль» очікує збільшення пасажиропотоку за підсумками січня-вересня 2016 року на 16% порівняно з аналогічним періодом 2015 року.

Очікується, що новий авіарейс покращить співпрацю в транспортній і туристичній галузях, адже Лодзь – важливий економічний і науковий центр Польщі, другий за величиною після Варшави.

Нагадаємо, що запуск аеропорту в Ужгороді відбудеться навесні 2017 року.

Як повідомлялося раніше, Україна і Туреччина домовилися зняти обмеження на авіаційному маршруті Київ-Анкара, а також збільшити частоту рейсів на наявних напрямках.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: