«Укрзалізниця» ввела новий графік руху поїздів

Читать на русском
В «Укрзалізниці» розповіли, яким буде новий графік руху поїздів на 2016/2017 роки, що починає діяти вже з сьогоднішнього дня.

З сьогоднішнього дня почав діяти новий графік руху поїздів. До кінця 2016 року та на наступний рік передбачено курсування 193 пар пасажирських поїздів.

Про це повідомляє прес-служба, передає «Слово і Діло».

Зокрема, формуванням залізниць України - 168 пар, країн СНД - 13 пар, інших країн - 12 пар. У повідомленні буде курсувати 14 пар пасажирських поїздів до країн Заходу та 25 пар - в країни СНД. 154 пари - у внутрішньому сполученні.

Стало відомо, коли «Укрзалізниця» запустить потяг «Інтерсіті» в ПольщуВ «Укрзалізниці» підтвердили рішення продовжити маршрут поїзда «Інтерсіті» Київ-Львів до польського Перемишля. Це відбудеться 23 грудня поточного року.

Серед новацій графіка руху поїздів на 2016/2017 роки - введення поїздів з нових напрямків.

Наприклад, з'являться поїзди, які з'єднають Полтаву з Костянтинівкою, Хмельницький з Лисичанськом, Київ з Ізмаїлом та інші. Також будуть введені довгі поїзди, які з'єднують всю країну - Харків - Київ - Львів, Миколаїв - Івано-Франківськ.

У графіку руху передбачено курсування причіпних і безпересадочних вагонів для виїзду за кордон: Київ - Кошице, Київ - Прага, Київ - Братислава, Київ - Будапешт, Львів - Будапешт та інші.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що в наступному році залізничні квитки подорожчають на третину.

Також, в «Укрзалізниці» повідомили, що запускають мобільну версію інтернет-сайту з продажу залізничних квитків.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: