«Укрзалізниця» запустить мобільну версію сайту з продажу залізничних квитків

Читать на русском
Глава УЗ Войцех Бальчун зазначив, що універсальна мобільна версія сайту компанії для смартфонів розроблена під будь-яку операційну систему.

Сьогодні, 10 листопада, «Укрзалізниця» запускає мобільну версію інтернет-сайту з продажу залізничних квитків.

Про це повідомив глава «Укрзалізниці» Войцех Бальчун на своїй сторінці в Facebook, передає «Слово і Діло».

«Стартуємо сьогодні. Близько 14:00. З невеликою, але корисною опцією, яка стане в нагоді користувачам смартфонів, які планують поїздки поїздами «Укрзалізниці». Запускаємо мобільну версію нашого сайту з продажу квитків і рухаємося до мобільному додатку», – написав він.

За словами Бальчуна, запускається універсальна мобільна версія сайту для смартфонів під будь-яку операційну систему.

«Укрзалізниця» отримала унікальну машину для ремонту шляхів – відеоСтарокраматорський машинобудівний завод (СКМЗ) у партнерстві з австрійською компанією Plasser & Theurer у жовтні створив нову дорожню машину для «Укрзалізниці».

«Тепер, маючи смартфон, буде зручніше замовити квиток та сплатити його банківською карткою. Розраховуємо, що цей крок схвалять пасажири «Укрзалізниці», які цінують свій час і активно використовують смартфони для рішення різних задач.

Сподіваємося, що це – ще один стимул для користувачів звернутися до нашого сайту, позбутися черг і знизити навантаження на каси. А головне – заощадити кошти та час, який, як відомо, теж гроші», – додав він.

Бальчун додав, що до теперішнього часу більше третини квитків продається через інтернет, найбільша частка з них припадає на офіційний сайт «Укрзалізниці».

Раніше повідомлялося, що в «Укрзалізниці» з квітня триває технічний дефолт.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: