Народні депутати ініціюють запуск поїзда Київ-Краків-Париж

Читать на русском
Для цього треба забезпечити спільну роботу прикордонних пунктів пропуску громадян та автотранспорту з метою спрощення логістики.

Народні депутати України та члени польського Сейму закликають національні залізниці опрацювати можливість запуску залізничного маршруту Київ-Краків-Париж.

Така рекомендація міститься в спільній заяві, підписаній за підсумками IX засідання Парламентської асамблеї України і Республіки Польща, що пройшло 2-3 грудня у Львові, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на заяву, оприлюднену на офіційному сайті Верховної Ради України.

Парламентарі двох держав також рекомендують прикордонним і митним службам забезпечити спільну роботу прикордонних пунктів пропуску громадян та автотранспорту з метою спрощення логістики.

«Інтерсіті» Київ-Кривий Ріг може отримати додаткові зупинкиВідновлений рейс поїзда «Інтерсіті+» між Києвом і Кривим Рогом незабаром може отримати додаткові проміжні зупинки.

Нагадаємо, ПАТ «Укрзалізниця» в середині грудня 2016 року впроваджує новий графік руху поїздів, в якому буде враховувати пропозиції громадських активістів і пасажирів.

«Укрзалізниця» виносить на розгляд профільних міністерств і відомств питання індексації тарифів на пасажирські перевезення на 35% наступного року.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: