На новорічні свята до Львова запустять додатковий потяг

Читать на русском
Перший рейс продовженим маршрутом буде здійснений із Харкова 26 грудня. До Львова поїзд прибуде о 13:39 27 грудня.

«Укрзалізниця» на період з 26 грудня до 20 січня продовжила маршрут прямування поїзда «Оберіг» №63/64 Харків-Київ до міста Львів.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на ЦТС.

Перший рейс подовженим маршрутом буде здійснений із Харкова 26 грудня о 21:30 та прибуде на наступний день до Києва о 5:44. До Львова поїзд прибуде о 13:39.

У зворотному напрямку зі Львова поїзд вирушить 27 грудня о 14:30 і прибуде до Києва о 22:05. У Харкові поїзд буде о 6:27 уже 28 грудня.

На шляху прямування поїзд здійснюватиме зупинки на станціях Люботин, Полтава, Гоголеве (лише на маршруті зі Львова), Миргород, Лубни, Гребінка, Бориспіль, Дарниця, Київ.

«Укрзалізниця» призначила додаткові потяги на новорічні святаНа новорічні свята Укрзалізниця призначила 4 додаткові поїзди та збільшила періодичність курсування 5 цілорічних поїздів.

У складі поїзда плацкартні та купейні вагони, а також вагони СВ.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» планує наступного року підвищити вартість проїзду в пасажирських поїздах на 35%, а залізничні тарифи на вантажні перевезення – на 25%.

Раніше повідомлялося, що «Українська залізнична швидкісна компанія» скасовує курсування кількох поїздів «Інтерсіті +» та «Інтерсіті» з 1 січня 2017 року через падіння попиту на перевезення.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: