«Укрзалізниця» запускає швидкісний поїзд із Києва до Запоріжжя

Читать на русском
Укрзалізниця запускає потяг номер 52, який курсуватиме через день, відправлення зі станції Київ-Пасажирський о 23:44, прибуття в Запоріжжя – наступного дня о 9:14.

ПАТ «Укрзалізниця» запускає в роботу перший рейс потягу №52 Київ-Запоріжжя з 24 вересня й назад із Запоріжжя – з 25 вересня, який слідуватиме щодва дні.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу «Укрзалізниці».

«Цим нічним експресом пасажири зможуть доїхати зі столиці до Запоріжжя за 9 годин 30 хвилин, із Запоріжжя до Києва – за 9 годин 22 хвилини», – уточнили в прес-службі ПАТ.

Як повідомляється, потяг №52 курсуватиме через день, відправлення зі станції Київ-Пасажирський о 23:44, прибуття до Запоріжжя – наступного дня о 9:14. Назад із Запоріжжя відправлення о 21:57 і прибуття до Києва – о 7:19.

В «Укрзалізниці» назвали причину поломки потяга «Інтерсіті»В «Укрзалізниці» пояснили, що причиною аварійної зупинки швидкісного потягу «Інтерсіті» Одеса-Київ сьогодні вдень став збій у роботі бортового комп’ютера, а не задимлення чи пожежа.

Зупинки поїзда передбачені на станціях ім. Т. Шевченка, Знам'янка, Олександрія, Дніпродзержинськ, Дніпропетровськ та Синельникове на шляху проходження з Києва.

Зараз проходження цього поїзда передбачено до 6 жовтня 2016 року.

Як повідомлялося раніше, «Укрзалізниця» буде закуповувати локомотиви в компаній Siemens і Pesa Bydgoszcz.

Нагадаємо, що «Укрзалізниця» запустить швидкісний поїзд класу «Інтерсіті» з Києва до Херсона.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: