В ГПУ розповіли про кримінальні провадження щодо працівників прокуратур

Читать на русском
За 6 місяців роботи Луценка з ГПУ було звільнено понад 160 представників керівного складу, 28 співробітників було затримано на отриманні хабара.

За час перебування Юрія Луценка на посаді генерального прокурора зареєстровано 22 кримінальних проваджень стосовно 28 працівників органів прокуратури, до суду скеровано 9 обвинувальних актів стосовно 12 осіб, щодо 16 осіб досудове розслідування ще триває.

Про це 3 грудня повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган, передає «Слово і Діло».

За даними прес-служби, за 6 місяців перебування Луценка на посаді було змінено 17 керівників регіональних прокуратур, а також 56 перших заступників та заступників керівників регіональних прокуратур.

Тимошенко так і не звернулася до ГПУ й НАБУ за фактом незаконного збагачення ПорошенкаЛідерка «Батьківщини» Юлія Тимошенко провалила обіцянку щодо звернення до компетентних органів з приводу збагачення Петра Порошенка за рахунок зберігання грошей у валюті.

«За цей період наказами генпрокурора звільнено з органів прокуратури або достроково припинено повноваження на адміністративних посадах 113 працівників, які обіймали керівні посади номенклатури Генерального прокурора України, у тому числі 36 працівників ГПУ, 4 керівників регіональних прокуратур, 53 перших заступників та заступників керівників регіональних прокуратур, 20 керівників місцевих прокуратур», - повідомила Сарган.

Нагадаэмо, раніше Генеральна прокуратура має намір перевірити рахунки офшорних фірм екс-першого віце-прем'єра України Сергія Арбузова в латвійських банках.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: