Тимошенко так і не звернулася до ГПУ й НАБУ за фактом незаконного збагачення Порошенка

Читать на русском
Лідерка Батьківщини Юлія Тимошенко провалила обіцянку щодо звернення до компетентних органів з приводу збагачення Петра Порошенка за рахунок зберігання грошей у валюті.
Юлія ТимошенкоФото: УНІАН

Лідерка «Батьківщини», народний депутат Юлія Тимошенко не виконала свою обіцянку щодо звернення до правоохоронних органів з вимогою перевірити факт збагачення Президента України Петра Порошенка за рахунок зберігання коштів у валюті, відображений у його електронній декларації.

Таку обіцянку вона дала 2 листопада, зазначивши, що звернеться до Генеральної прокуратури та Національного антикорупційного бюро протягом тижня, нагадує «Слово і Діло».

Депутат підрахувала, що Глава держави заробив на цінних паперах за рахунок падіння курсу гривні близько 50 млн грн.

24 та 25 листопада відповідно «Слово і Діло» отримало з НАБУ та ГПУ відповіді на свої інформаційні запити, у яких портал цікавився, чи направляла Тимошенко обіцяні нею звернення до цих органів. З’ясувалося, що жодних звернень від пані Тимошенко ані Антикорупційне бюро, ані Генпрокуратура у вказаний період не отримували.

Таким чином ця обіцянка приєднується до списку невиконаних, яких у Юлії Тимошенко вже 75. Загалом депутат виконала 38% обіцянок, зареєстрованих «Словом і Ділом». У рейтингу відповідальності українських парламентарів вона посідає невисоке 116 місце.

Тимошенко так и не обратилась в ГПУ и НАБУ по факту незаконного обогащения ПорошенкоSlovoiDilo

Нагадаємо, вчора «Слово і Діло» писало про те, що Олег Ляшко так і не здав до МЗС свого дипломатичного паспорта, хоча пообіцяв зробити це з трибуни Верховної Ради.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: