«Дорожню карту» Донбасу не ухвалять у 2016 році – Кучма

Читать на русском
Міністри закордонних справ країн нормандської четвірки не підпишуть дорожню карту, яка врегулює ситуацію на Донбасі, до кінця 2016 року.
Леонід КучмаФото: АР

Міністри закордонних справ країн «нормандської четвірки» не підпишуть «дорожню карту», яка врегулює ситуацію на Донбасі, до кінця 2016 року.

Про це заявив представник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма, виступаючи на засіданні першого Балтійсько-Чорноморського форуму в Києві, повідомляє «Слово і Діло».

Він зазначив, що наразі питання безпеки й миру для держави є пріоритетними, а затягування процесу розробки «дорожньої карти» створять додаткові проблеми для українців.

«Дорожня карта» вимагає великої роботи – МеркельКанцлер Німеччини Ангелп Меркель вважає, чекає велика робота по "дорожній карті" про врегулювання на Донбасі.

«Я не бачу, щоб до кінця року міністри закордонних справ підписали якийсь документ, що відповідає на більшість наших запитань», – наголосив Кучма.

Нагадаємо, 29 листопада відбулася зустріч очільників МЗС країн «нормандської четвірки», під час якої обговорювали наступні кроки щодо впровадження дорожньої карти з урегулювання ситуації на Донбасі.

За результатами зустрічі міністр закордонних справ України Павло Клімкін заявив, що між Україною та РФ залишається фундаментальна різниця в поглядах щодо «дорожньої карти».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: