Кучма хоче вийти з мінських переговорів

Читать на русском
Представник України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма просить про відставку.
Леонід КучмаФото: zn.ua

Представник України в Тристоронній контактній групі з врегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма просить про відставку.

Про це він розповів журналістам, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на «Інтерфакс-Україна».

Кучма вважає, що «дорожню карту» не вдасться узгодитиПредставник України в Тристоронній контактній групі Леонід Кучма сумнівається, що главам МЗС нормандської четвірки вдасться знайти компроміс при розробці дорожньої карти щодо імплементації Мінських угод.

«Весь час прошу, звільніть мене, будь ласка, від цієї роботи. Я один залишився з тієї команди, яка була спочатку. Росія двох вже поміняла... Я із задоволенням здаю свої повноваження: може, дійсно хтось краще може це зробити», – сказав Кучма.

За його словами, на черговій зустрічі Тристоронньої контактної групи в Мінську 23 листопада буде обговорюватися питання відведення військ і припинення вогню в районі смт Станиця Луганська Луганської області та питання обміну заручниками.

Нагадаємо, Кучма представляє Україну в Тристоронній контактній групі з мирного врегулювання ситуації на Донбасі з липня 2014 року.

Відзначимо, що Тристороння контактна група щодо Донбасу збереться знову 23 листопада в Мінську.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: