Експерт пояснив, чому Саакашвілі може об'єднатись із Садовим

Читать на русском
Тарас Березовецьполіттехнолог

У перспективі проект Саакашвілі абсолютно реально може об'єднатися з партією «Самопоміч».

Про це на своїй сторінці в Facebook написав політтехнолог Тарас Березовець, передає «Слово і Діло».

«Причина в тому, що проект Саакашвілі забирає голоси в проекту Садового. Головне в тому, що Саакашвілі цікавить посада прем'єра, оскільки ані депутатом, ані президентом він ще довго не зможе бути, а Садового – посада президента», – констатував Березовець.

«Самопоміч» стала різко згасати, а сам Садовий вибув із трійки лідерів президентського рейтингу, тому залучаючи Саакашвілі, він не лише нейтралізує його, а й сподівається ним підсилитися.

«Тому всі ці обставини штовхатимуть Михеіла Саакашвілі та Андрія Садового «в обійми одне одного». Чи буде такий союз довговічним, враховуючи вибуховий характер Саакашвілі, велике питання», – аналізує він.

Також, на його думку, проблема «виживання» підштовхуватиме багато інших партій до дивного симбіозу.

Тим більше, додав експерт, у бій ідуть уже навіть такі політичні важковаговики, як Ігор Коломойський.

Експерт назвав причини, які не дозволять Порошенку позбавити Саакашвілі громадянстваПолітолог проаналізував можливу видачу Міхеіла Саакашвілі Грузії та пояснив, чому для АП немає сенсу позбавляти його українського громадянства.

«Поки ж виживають лише найстаріші та найбільш згуртовані команди, такі як БПП, «Народний фронт», «Батьківщина» та «Опоблок». Ті, хто має надійний партійний фундамент», – резюмував Тарас Березовець.

Вчора, 27 листопада, в Києві пройшла зустріч прихильників нової ініціативи екс-голови Одеської ОДА Міхеіла Саакашвілі «Рух нових сил».

Під час виступу Саакашвілі заявив про бажання «блискавично та безкомпромісно навести лад у країні» та намір домогтися дострокових парламентських виборів.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: