«Рух нових сил»: Саакашвілі розповів про плани своєї команди

Читать на русском
Екс-глава Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі розповів про плани своєї команди Рух нових сил.
Міхеіл СаакашвіліФото з відкритих джерел

Екс-глава Одеської обласної держадміністрації Міхеіл Саакашвілі розповів про плани своєї команди «Рух нових сил».

Про це він написав у Facebook, повідомляє «Слово і Діло».

Зокрема, Саакашвілі повідомив, що сьогодні, 19 листопада, в кожному регіоні України запущений «Рух нових сил».

«Сьогодні близько сотні представників ініціативних груп зі всієї України зібралися в нашому офісі. Хоча наша зустріч проходила під наглядом СБУ, у всіх присутніх було відчуття, що ми створюємо щось нове і дуже важливе, а старі політичні клани не зможуть нас зупинити. Ми дали старт роботі в кожному регіоні України. Спільно вирішили: ми – Рух нових сил», – розповів він.

Якими обіцянками запам’ятається Саакашвілі на посаді одеського губернатора?Що встиг виконати, а що провалив на посаді голови Одеської ОДА одіозний грузинський реформатор – огляд обіцянок Міхеіла Саакашвілі.

Також Саакашвілі повідомив про старт набору «кадрового резерву» в «Рух нових сил». За його слова, він запрошує в свою команду представників всіх демократичних політичних сил.

«Наша команда міцна і ми хочемо запросити всіх, хто готовий до командної роботи, наших активістів і союзників прийти 27 листопада в 13:00 до пам'ятника В'ячеславу Чорноволу у Києві (Музейний провулок) на відкриту Ради. Ми запрошуємо представників усіх демократичних політичних сил приєднатися до нашої відкритої Раді», – написав Саакашвілі.

Нагадаємо, 11 листопада Саакашвілі оголосив про створення своєї політсили.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: