У Києві невідомий чотири рази вистрілив у чоловіка

Читать на русском
У столиці України Києві відбувся вогнепальний напад невідомого на чоловіка, в результаті чого той отримав два поранення.

У Києві невідомий чотири рази вистрілив у чоловіка у дворі будинку, завдавши йому два вогнепальних поранення.

Інцидент стався напередодні на проспекті Маяковського у Деснянському районі столиці, повідомляє Відділ комунікації поліції Києва, передає «Слово і Діло» з посиланням на «Укрінформ».

«Зловмисник зробив чотири постріли в бік потерпілого, який в результаті отримав два вогнепальних поранення в ногу», – уточнили в поліції.

Чоловіки з двома вогнепальними пораненнями ноги доставили в лікарню, де прооперували. Його життю нічого не загрожує. При цьому він відмовився розповідати правоохоронцям обставини інциденту і давати будь-які пояснення, зазначили в поліції.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції. Вилучені речові докази відправлені на експертизи. За попередніми висновками експертів, зловмисник стріляв з бойової зброї.

Поліція почала кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Ведеться розшук зловмисника.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: