У результаті пожежі в клубі Львова постраждало 25 осіб

Читать на русском
У прес-службі Львівської міської ради розповіли про кількість постраждалих в результаті пожежі в місцевому клубі.

Кількість людей, які постраждали в результаті пожежі в нічному клубі Львова, зросла до 25 осіб.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Львівської міської ради, повідомляється «Слово і Діло» з посиланням на «112 Україна».

«Чотири людини звернулися в обласну лікарню, троє - в лікарні швидкої допомоги і 18 – в 8-му лікарню. Всім надається необхідна медична допомога. Двоє людей перебувають у реанімації», – йдеться в повідомленні.

При цьому уточнюється, що 4 постраждалих доставлені до обласної лікарні з отруєнням продуктами горіння, а 3-є постраждалих звернулися в лікарню швидкої допомоги, з них двоє з отруєнням продуктами горіння (один із них госпіталізований) та один – з легкими різаними ранами передпліччя.

З 18 осіб, які звернулися до 8-ї міської клінічної лікарні, 12 госпіталізовані (двоє в реанімації, вісім – в опіковому відділенні з опіками, двоє – в хірургічному відділенні з травмами верхніх кінцівок, одна людина – в неврології), п'ятьом особам надали допомогу і направили амбулаторно.

Нагадаємо, раніше Україна заявила про допомогу Ізраїлю в гасінні пожежі. Пізніше стало відомо, скільки води використовували українські літаки під час гасіння.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: