У Нацполіції розповіли, скільки київських протестувальників отримали травми

Читать на русском
У Національній поліції України міста Києва розповіли про постраждалих під час акції протесту.
фото: Ukrinform

У результаті зіткнень у Києві під час святкувань Дня Гідності та Свободи постраждали троє осіб.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу Національної поліції Києва.

Так, до чергової частини київської поліції від медичних працівників надійшли повідомлення про трьох постраждалих, які отримали тілесні ушкодження під час заходів. У одного з постраждалих зафіксовані забої від падіння з парапету, в другого – різана рана руки. Ще одна людина звернулася за допомогою до лікарів швидкої допомоги з реакцією на стрес.

Водночас, за даними поліції, станом на 20:05 колона учасників акції вирушила на вул. Велика Васильківська, де в офісному приміщенні деякі учасники розбили вікна й кинули всередину фаєри та димові шашки, в результаті чого сталося загоряння. Працівники поліції відтіснили мітингувальників, а працівники ДСНС швидко загасили вогонь. Поліцейські відповідним чином зареєстрували подію.

Вже о 20:32 до поліції надійшла інформація, що натовп людей на вул. Пушкінській намагається потрапити в приміщення одного з банків. Обставини події встановлюються, а також ухвалюється рішення про правову кваліфікацію.

Нагадаємо, вчора, 21 листопада, протестувальники розгромили офіс Віктора Медведчука, але, як з'ясувалося пізніше, це був салон краси.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: